Syntesis® Battiscopa

Falsíkban záródó megoldást keresel, de nem tetszenek a hagyományos szegélylécek?

Kereskedők Támogatás

Falsíkban elhelyezkedő szegélyléc

A bútorokat közvetlenül a falhoz tolhatjuk

A falsíkba épített Syntesis szegélylécet elegáns, modern és minimalista belsőépítészeti megoldásokhoz alakítottuk ki.  A hagyományos szegélylécektől eltérően a síkba állított felület minden kiszögellés nélkül egy vonalba kerül a falfelülettel.

Ideális összhang az egyes elemek között

A Syntesis Battiscopa (szegélyléc) tökéletesen harmonikus egységet alkot a Syntesis Collection elemeivel való párosítás nyomán. Az ECLISSE mind az egymásra záródó, mind a tolóajtós megoldásokhoz szállítja azokat a végprofilokat, amelyekkel a váz falsíkban rögzíthető.

A. lineáris csatlakozóelem 
B. csatlakozóelem belső sarokhoz 
C. csatlakozóelem külső sarokhoz 
D. csatlakozóelem lépcsőkhöz

Csatlakozóelemek a szegélylécekhez

A Syntesis Battiscopa különös ismertetőjegye a megszakítások nélküli folyamatos vonalvezetés.

Mindez azoknak a speciális illesztőelemeknek köszönhető, amelyek az egyenes vonalvezetésű profilokat a belső és külső sarkokkal, lépcsőzetes átvezetésekkel és végprofilokkal kapcsolják össze a falnyílások közelében.  

 

Mit kell tudnunk?

A Syntesis® Battiscopa kiépítése úgy történik, hogy előkészíjük a szegélyléc befogadására szolgáló vájatot, majd a falsík kialakítása során - még a vakolás és a padlóburkolás előtt -  furatokkal ellátott alumínium profilokat helyezünk el a vájatban. A Syntesis® Battiscopa hátsó LED-es megvilágítást is kaphat, hogy így vezető fénysávként szolgáljon.

 

Syntesis

Battiscopa