Keresés

DWG-tervrajzok tolóajtókhoz és szárnyas ajtókhoz

Belső ajtók: DWG-tolóajtókhoz és szárnyas ajtókhoz

DWG esetében AutoCAD tervbe illesztett technikai elemekről beszélünk. A DWG-blokkok használata az építészek, mérnökök és tervezők körében régóta megszokott gyakorlat, mivel a projektet magát új elemek beillesztésével végzik, így optimalizálva a megvalósítási időt.
 

Ajtófélfával rendelkező, falban futó tolóajtók dwg-fájljai ECLISSE

A DWG-fájl kiválasztása a tolóajtó felhasználási céljától függ: vakolt vagy gipszkarton falhoz való.
Választhat a klasszikus, egyszárnyú vagy kétszárnyú tolóajtók közül, illetve választhatja azokat az (egy- vagy kétszárnyú) megoldásokat, amelyekbe lámpát is lehet szerelni.
Nézze meg, hogy az Ön számára hasznosak lehetnek-e ezek a megoldások.

A falban futó, ajtófélfa nélküli tolóajtók jelentik azt a megoldást, amely a legjobban illeszkedik modern és dizájnos környezetbe, mivel a fal menti kivitelnek köszönhetően a funkcionalitást a kiváló esztétikai eredménnyel ötvözik.

Falban futó, ajtófélfa nélküli tolóajtók dwg-fájljai ECLISSE
Nyíló ajtók dwg-fájljai ECLISSE

Az ECLISSE nyíló ajtók három kategóriába sorolhatók, melyek közös jellemzője a modern stílus, illetve a beépítési fázis és a mindennapi használat praktikussága céljából végzett folyamatos kutatás.

Az ECLISSE által javasolt, speciális, falban futó tolóajtótípusok meghatározott funkcionális igények kielégítésére alkalmasak.

Előfordulhat, hogy a tokszerkezetnek helyet adó fal tartófalként szolgál a fogantyúk, falipolcok vagy faliszekrények számára, így ideális megoldást jelent kórházi környezetben, magánklinikákon, vagy olyan helyen, ahol a lehető legoptimálisabban szeretnénk kihasználni a rendelkezésre álló teret.

Speciális használatra szánt ajtók dwg-fájljai ECLISSE

A National Institute of Building Sciences (nemzeti építéstudományi intézet) meghatározásában a BIM egy adott tárgy fizikai és funkcionális jellemzőjének digitális leképezését jelenti.

Minden egyes BIM-modell egy sor olyan információt tartalmaz, melyeket a tervező oszthat meg a terv megvalósításához egy szoftver használatával: grafikai adatok, műszaki dokumentációk és a tárgyra vonatkozó kiegészítő információk, például hangszigetelés.

A technikai támogatás Letöltés menüpontjában a tervezők és építészek rendelkezésére bocsátjuk a megoldásaink revit-fájljait, melyek az építészeti projektekbe illeszthetők.
 

TERMÉK BIM MODELLJÉNEK LETÖLTÉSE