Keresés
Falszegély / Szegélyléc

Tiszta vonalak, melyek kijelölik a tereket

Kereskedők

Lábazati szegélyléc és hozzá falsíkba süllyesztett profilok

A szegélyléc a lakás olyan berendezési eleme, amely diszkréten járul hozzá a belső tér kialakításához. Bár a funkcionális szempontok általában felülkerekednek az esztétikai szempontokon, a lábazati szegélyléc mégis olyan részlet, amely nem marad észrevétlen.

ECLISSE Syntesis lábazati szegélyléc - alumínium profil falsíkba süllyesztett lábazati szegélyhez

ECLISSE Syntesis® Szegélyléc

Az ECLISSE olyan speciális profilokat fejlesztett ki, amelyek közvetlenül csatlakoznak a fal szerkezetéhez, és lehetővé teszik a szegélyléc fal síkjába történő beépítését. Miután ezek a profilok a helyükre kerültek, Ön szabadon választhat olyan színű vagy anyagú (fa, alumínium, PVC, vagy műkő) szegélylécet, amely a legjobban illeszkedik a környezetéhez, legyen az konyha, fürdőszoba, nappali vagy akár lépcsőház! A személyre szabhatóságot a LED-csík beépítésének lehetősége is garantálja, így a szegélyléc praktikus útjelzővé válhat.

ECLISSE Delta

Alternatívaként az ECLISSE innovatív ferde szegélyléceket is kínál. Az eredeti koncepció szemből olyan illúziót kelt, amely a falba illeszkedik, de a látószög megváltoztatásakor feltárja háromdimenziós mivoltát. A poliéderes végdarabok formája szintén nagyon újszerű, és összetéveszthetetlen, egyedi megjelenést kölcsönöz az egész belső térnek.

ECLISSE Delta - ferde aluminium lábazati szegély, poliéder alakú léccel

Hol vásárolhatom meg ezt a terméket?
Találja meg a legközelebbi kereskedőt