Keresés
Falszegély / Szegélyléc

A szegélylécekkel tökéletesítheti otthona térbeli kialakítását.

Kereskedők

Falszegélyek tolóajtókhoz

A falszegély vagy szegélyléc a tökéletes kiegészítő a fal mellett futó területhez. A tolóajtó belsőépítészetileg is beleilleszkedik a modern, dizájnos otthonok stílusába. És ha a megfelelő falszegélyt választjuk a tolóajtó mellé, teljes lesz a kép. Az ECLISSE-nél a hagyományos, falsíkba simuló változat mellett a háromdimenziós hatást keltő Delta szegélyléc is elérhető.

Mi az a falszegély vagy szegélyléc?

A szegélyléc vagy falszegély bár kevéssé látszik, lényeges kiegészítője az ajtónak és a falnak. Egy jól kiválasztott, felszerelt szegélyléc tökéletesen illeszkedik a falhoz és ha oldalról nézzük például az ECLISSE Delta szegélylécet, új, háromdimenziós látvánnyal gazdagítja a belső tér hatását. Ezzel az újító elképzeléssel egyszerre lesz elegáns és karakteres a fal mellett futó felület. A praktikum és a dizájn kéz a kézben járnak egy Eclisse szegélyléc esetében.

Miért fontos a minőségi falszegély vagy szegélyléc egy tolóajtó beépítése során?

A falszegély vizuálisan rendbe teszi a belső teret, így a tolóajtó beépítése után egységes térhatást kelt. A fal és a padlófelület találkozási pontja kényes felület. Könnyen elronthatjuk egy színben, anyagban vagy méretben rosszul kiválasztott szegélyléccel. Mi az ECLISSE-nél stílusban illeszkedő, minőségi anyagból készített falszegélyeket / szegélyléceket ajánlunk, amelyekkel nem lehet hibázni, főleg akkor, ha stílusban illeszkedő tolóajtóval párosítjuk.

Miben különbözik a tolóajtókhoz való falszegély a tetőfedésnél használt falszegélytől?

A magyar nyelvben a falszegélyt a tető és a fal találkozási pontjánál elhelyezett alumínium lemezre, szegélyre is használják. Szerencsésebb így a szegélyléc kifejezéssel illetni a szobabelsőben a padló és a fal közötti területre helyezhető szegélylécet.

Milyen típusú, méretű falszegélyeket, szegélyléceket vásárolhat meg nálunk?

Kínálatunkban két típusú szegélylécet találhat meg, az egyik a ECLISSE Syntesis Szegélyléc, amelyet a falsíkba építhetünk, ezt a típust elegáns, modern és minimalista belsőépítészeti megoldásokhoz alakítottuk ki. A hagyományos szegélylécektől eltérően a síkba állított felület minden kiszögellés nélkül egy vonalba kerül a falfelülettel. Erre a megoldásra jellemző a megszakítások nélküli folyamatos vonalvezetés.
Mindez azoknak a speciális illesztőelemeknek köszönhető, amelyek az egyenes vonalvezetésű profilokat a belső és külső sarkokkal, lépcsőzetes átvezetésekkel és végprofilokkal kapcsolják össze a falnyílások közelében.

Az ECLISSE Delta pedig egy ferde, 3D-hatást keltő dizájnos szegélyléc. Ezt az izgalmas megoldást ügyesen kombinálhatjuk az ECLISSE ajtókkal, pl. a ECLISSE Syntesis Line-nal vagy a ECLISSE Syntesis Line Battentével.

Hogyan kell beszerelni a falszegélyt / szegélylécet?

A szegélyléc felszerelése nem ördöngösség. Közvetlenül a falra illeszthetjük minden különösebb biztonsági intézkedés nélkül. A rögzítéshez egyszerűen használjon szilikont, nincs szükség egyéb szerszámokra, és nem kell lyukakat fúrni a falba. Tökéletes kiegészítője a modern, avantgárd stílusnak. AZ ALÁBBI TERMÉKEKKEL PÁROSÍTHATÓ: Az ECLISSE Delta tulajdonságai révén szinte bármilyen környezetben alkalmazható. Az ECLISSE ajánlja, hogy kombinálja a következő modellekkel ECLISSE SYNTESIS Kollekció és ECLISSE 40 Kollekció MŰSZAKI ADATOK: Az ECLISSE Delta két különböző magasságban kapható (50 és 70 mm), hogy megfelelhessen a különböző lakberendezési követelményeknek. A kúp mérete 13.5 mm (alul mérve) és 1.6 mm (felül mérve) - mind az 50, mind a 70 mm magasságú verzió esetében. Az ECLISSE Delta egyszerűen, különösebb eljárások nélkül, sima szilikonnal is felszerelhető.

Hol vásárolhatom meg ezt a terméket?
Találja meg a legközelebbi kereskedőt