Keresés
Rejtett ajtók

A rejtett ajtókra belsőépítészeti szempontból fontos szerep hárul rájuk. Ezek a nyílászárók úgy kapcsolnak össze egymással tetszőleges helyiségeket, hogy a falsíkjába simulva szinte láthatatlanok maradnak.

Kereskedők

Rejtett ajtó

A rejtett ajtó a belső építészet egyik csodafegyvere. Itt most elsősorban nem a középkori regényekből vagy krimikből ismert, könyvespolcnak álcázott ajtókról beszélünk, hanem a mai, modern rejtett ajtókról. Milyen előnyök, lehetőségek vannak egy rejtett ajtóban?

Mire jó egy rejtett ajtó?

A letisztult, modern belsőépítészeti stílus előszeretettel nyúlt vissza olyan klasszikus megoldásokhoz, mint a rejtett ajtó vagy a tapétaajtó, ami úgy kapcsol össze egymás mellett elhelyezkedő helyiségeket, hogy zárt állapotban szinte észrevétlen marad. Több megoldás is rendelkezésünkre áll egy rejtett ajtó kapcsán, az Eclisse a megvalósításban a tökéletes technikai kivitelezés mellett komoly hangsúlyt helyez arra, hogy esztétikailag is maximálisan a falba simuljon az ajtónk.

Milyen előnyei vannak az esztétikailag szépen kivitelezett rejtett ajtónak?

Egy esztétikailag szép rejtett ajtó úgy válik lakásunk díszévé, hogy tökéletesen belesimul a környezetébe.

Milyen egy jó, minőségi rejtett ajtó?

A minőségi rejtett ajtó igényes anyagból készül, a vasalata, szerkezete tartós, nem rozsdásodik. A kilincs is fontos részét képezi a minőségi rejtett ajtónak. Az egyik ajtólapon a kilincs furata található (húzó vagy toló kialakításhoz), míg a másikon alul és felül a nyitáshoz és záráshoz szükséges retesz helyezkedik el.

Milyen típusú és méretű rejtett ajtók kaphatóak az Eclisse-nél?

Az ECLISSE választékában több rejtett ajtó is található, a célnak megfelelő ajtót könnyen ki tudja választani? szekrények, cipőtartók, lépcső alatti szekrények, kapcsolótáblák, műszaki helyiségek - az ECLISSE rendelkezik minden igényt kielégítő, fal síkjába szerelhető ajtókkal.

Az ECLISSE-nél megrendelhető a Syntesis Line Battente Estensione kétszárnyú rejtett ajtó, ÁTJÁRHATÓSÁGI MÉRET: L 600 és 1000 mm között H 1650 és 2700 mm között KIEGÉSZÍTŐK: Ajtócsukó Önzáró ajtópántok TERMÉKVÁLTOZATOK: Tokszerkezet ferde kereszttartóval Tokszerkezet elektromos zárhoz.

Falsíkban záródó rejtett ajtók beépített szekrények, tálalók, tároló szekrények, fali fülkék és lépcsők alatti beépített szekrények lezárásához ajánljuk az ECLISSE Vitro ECLISSE PUSH&PULL S termékeket: ezek kétszárnyú, falsíkban záródó, nyíló tapétaajtó szerkezetet A termékverziók között elérhető: Befelé nyíló / Kifelé nyíló Kereszttartós.
ÁTJÁRHATÓSÁGI MÉRET: L 1200 és 2000 mm között H 1650 és 2700 mm között KIEGÉSZÍTŐK: Ajtócsukó, ünzáró ajtópántok

A rejtett ajtók következő fontos terméke az ECLISSE Syntesis Tech.

A ECLISSE Syntesis Tech alkalmazásával a fal tökéletesen simának tűnik, miközben a kiszolgáló terek megközelíthetők maradnak szükség esetére.
A ECLISSE Syntesis Tech sokoldalú, ugyanakkor visszafogott megjelenésű termék a legkülönbözőbb alkalmazásokra és méretekben.

Hogyan válasszunk rejtett ajtót? Milyen szempontokat vegyünk figyelembe?

A rejtett ajtó kiválasztása során érdemes figyelembe venni, hogy milyen méretű, funkciójú helyiségben szeretnénk elhelyezeni. Tisztában kell lenni a nyitásiránnyal, a szükséges ajtó méretével és a szoba stílusával, színvilágval is. Akár lakberendező, belsőépítész segítségét is igénybe vehetjük, de ha kapcsolatba lép velünk, mi is szívesen segítünk a választásban.

Milyen helyiségekbe lehet beépíteni a rejtett ajtót?

Rejtett ajtót építhetünk a hálószobába, lépcső alá, a konyhába, nappaliba, előszobába.

Mennyire tartós egy rejtett ajtó?

A minőségi rejtett ajtó élettartama hosszú, 10 év gyári garancia jár a keretre, 1 év a görgő-mozgó eszközökre.

Hogyan kell beszerelni egy rejtett ajtót?

A rejtett ajtó beszerelését érdemes szakemberre bízni, hiszen a tartósság és a minőség megőrzése nagyban függ a szakszerű beszereléstől.
 

Hol vásárolhatom meg ezt a terméket?
Találja meg a legközelebbi kereskedőt