Keresés
Tapétaajtók

A fal síkjába tökéletesen simuló, professzionálisan kivitelezett megoldás a tapétaajtó.

Kereskedők

Tapétaajtók

Mire jó egy tapétaajtó?

A tapétaajtó a rejtett ajtóhoz hasonlóan szinte észervétlen marad, belesimul a falba és csak egy egész vékony légrés marad az ajtó és a keret között. Ezek az ajtók tökéletes megoldást nyújthatnak egy esztétikailag igényes, modern otthonban.

Milyen előnyei vannak a tapétaajtónak?

A letisztult, modern belsőépítészeti stílus előszeretettel nyúlt vissza olyan klasszikus megoldásokhoz, mint a rejtett ajtó, ami úgy kapcsol össze egymás mellett elhelyezkedő helyiségeket, hogy zárt állapotban szinte észrevétlen marad. Több megoldás is rendelkezésünkre áll egy rejtett ajtó kapcsán, az ECLISSE a megvalósításban a tökéletes technikai kivitelezés mellett komoly hangsúlyt helyez arra, hogy esztétikailag is maximálisan a falba simuljon az ajtónk.

Milyen egy jó, minőségi tapétaajtó?

A jó minőségű tapétaajtó lényege, hogy tartós, masszív, az aktív használat során sem megy tönkre. A színtartás is lényeges és a kényelmes nyithatóság-zárhatóság sem utolsó szempont. A kilincs is fontos részét képezi a minőségi tapétaajtónak. Az egyik ajtólapon a kilincs furata található (húzó vagy toló kialakításhoz), míg a másikon alul és felül a nyitáshoz és záráshoz szükséges retesz helyezkedik el.

Niche kisokos ECLISSE Syntesis Areo
modern ajtók ECLISSE

Milyen típusú és méretű tapétaajtók kaphatóak nálunk?

Az ECLISSE választékában több rejtett ajtó is található, a célnak megfelelő ajtót könnyen ki tudja választani? szekrények, cipőtartók, lépcső alatti szekrények, kapcsolótáblák, műszaki helyiségek - az ECLISSE rendelkezik minden igényt kielégítő, fal síkjába szerelhető ajtókkal.

Az ECLISSE-nél megrendelhető a ECLISSE Syntesis Line Battente Estensione kétszárnyú rejtett ajtó, ÁTJÁRHATÓSÁGI MÉRET: L 600 és 1000 mm között H 1650 és 2700 mm között KIEGÉSZÍTŐK: Ajtócsukó Önzáró ajtópántok TERMÉKVÁLTOZATOK: Tokszerkezet ferde kereszttartóval Tokszerkezet elektromos zárhoz.

Falsíkban záródó rejtett ajtók beépített szekrények, tálalók, tároló szekrények, fali fülkék és lépcsők alatti beépített szekrények lezárásához ajánljuk az ECLISSE Vitro ECLISSE PUSH&PULL S termékeket: ezek kétszárnyú, falsíkban záródó, nyíló tapétaajtó szerkezetet A termékverziók között elérhető: Befelé nyíló / Kifelé nyíló Kereszttartós.
ÁTJÁRHATÓSÁGI MÉRET: L 1200 és 2000 mm között H 1650 és 2700 mm között KIEGÉSZÍTŐK: Ajtócsukó, ünzáró ajtópántok.


Hogyan válasszunk tapétaajtót? Milyen szempontokat vegyünk figyelembe?

A rejtett ajtó kiválasztása során érdemes figyelembe venni, hogy milyen méretű, funkciójú helyiségben szeretnénk elhelyezeni. Tisztában kell lenni a nyitásiránnyal, a szükséges ajtó méretével és a szoba stílusával, színvilágval is. Akár lakberendező, belsőépítész segítségét is igénybe vehetjük, de ha kapcsolatba lép velünk, mi is szívesen segítünk a választásban.

ECLISSE SYNTESIS nyíló ajtó (tapétaajtó)
ECLISSE SYNTESIS nyíló ajtó (tapétaajtó)

Milyen helyiségekbe lehet beépíteni a tapétaajtót?

A tapétaajtót tetszőleges helyiségekbe építhetjük. Így a hálószobába, konyhába, nappaliba, ha szükséges a lépcső alá, kiszolgáló terekbe.

Mennyire tartós egy tapétaajtó?

A minőségi rejtett ajtó élettartama hosszú, 10 év gyári garancia jár a keretre, 1 év a görgő-mozgó eszközökre.

Hogyan kell beszerelni egy tapétaajtót?

A tapétaajtó beszereléséhez le lehet tölteni segédanyagot, ám javasoljuk, hogy profi szakember segítségével építtesse be, így a tartósság is garantált.

Hol vásárolhatom meg ezt a terméket?
Találja meg a legközelebbi kereskedőt