Keresés
ECLISSE 40

A tapéta nyílóajtó szerkezet egy új perspektívából nézve

TERMÉKBEMUTATÁS

Gondolkozott már valaha egy háromdimenziós ajtón a saját házába?

Itt az ECLISSE 40 Kollekció: a tapéta nyílóajtó szerkezet egy új perspektívából nézve

Egy sokszor láthatatlan, tisztán szerkezeti elem, szépséggé és dizájnná alakítva, mely az ajtónak egyedi kifejező erőt ad.

Egy projekt, amely a tokot a középpontba helyezi, abszolút főszereplővé alakítja, amely képes újradefiniálni az ajtó végső megjelenését. A falból kilépve, onnan kiemelkedve az ECLISSE 40 Kollekció meghatározza a küszöb térfogatát, szoros kapcsolatot teremtve az elválasztott területek között. Egy új archetípus (őstípus), amely lehetővé teszi, hogy új szempontból nézzünk az ajtóra, javítva azt, mintha egy képkeretben lenne.

Példa nélküli megjelenés, amely megtartja a helyiség másik oldalán lévő ajtó(rész) eleganciáját és józanságát, az ECLISSE 40 Kollekció abszolút újdonság a piacon, a két tervező, Lorenzo Ponzelli és Francesco Valentini.
 

ECLISSE 40 Kollekció - Sötét bronz

Olyan újítás, amely a tokot mint dizájn elemet gondolja újra, és nem csak egyszerű technikai, strukturális elemként tekint rá.
 

40 fokos szög az egyik oldalon
0 mm vastagság a másik oldalon

AZ EGYIK OLDALON, egy átlapolt, majdnem háromdimenziós ajtót mutat. A falhoz viszonyított mélységérzet egy 40 fokos ferde felületen keresztül került meghatározásra, mely „kiüríti” a falat és javítja a helyiséget. Mint egy képkeret, mely becsukja az ajtót, és invitál minket arra, hogy haladjunk rajta keresztül.

A MÁSIK OLDALON, biztosítja a síkban záródást, így a falat végül festeni vagy tapétázni lehet. Elegancia és diszkréció.

ECLISSE 40 Kollekció - tok falsíkban záródó ajtókhoz
ECLISSE 40 Kollekció - 40+egy kilincset Mandelli1953
ECLISSE 40 Kollekció - Megerősített merevítés


Az alumínium profilok határozzák meg a 40 fokos szöget. Egyetlen szerkezet, mind a vakolt (tégla), mind a gipszkarton falakhoz.

Díjak és elismerések:

Az ECLISSE 40 Kollekció szerepelt a 2019. évi Építészeti Termékek Dizájn Díj Listáján (Arciproducts Design Award), melyet a dizájnnak és az építészetnek szentelnek.

A „Red Dot Design Award” (Piros Pont Design Díj) egyike a világ legrangosabb tervezői versenyének, és az ECLISSE 40 Kollekciót jutalmazták a „Product Design 2020” (Termék Dizájn 2020) kategóriában.

Az ECLISSE 40 Kollekciót kiválasztotta az ADI Design Index 2020.

ECLISSE gamma filomuro primer
ECLISSE gamma filomuro primer

Hol vásárolhatom meg ezt a terméket?
Találja meg a legközelebbi kereskedőt

JELLEMZŐK

5 exkluzív bevonat

Az ECLISSE 40 Kollekció 5 színben érhető el (egy fehér, háromféle bronz, valamint egy alapozóval bevont).
 

AJTÓK ÉS KIEGÉSZÍTŐK
Icona_Torna_Su