Keresés
Üveg tolóajtók

Áttetsző anyag, fény és formatervezés

Kereskedők Támogatás
Csúszó üvegajtók

Az üveg izgalmas eleganciája

 

Visszfények és fényjátékok

Az üveg az igazi főszereplő, ideális anyag arra, hogy tágítsa a teret és fényt kölcsönözzön az egymásba nyíló helyiségeknek. Úgy tölti ki a teret, hogy nincs térigénye. Minden környezetbe harmonikusan illeszkedik. Az ECLISSE három termékcsaládot kínál, ezek az alábbiak: Aree, Flores és Colors.
Megjegyzés: Az olvasztott üveg díszítések nem rendelhetők a ECLISSE Syntesis® Line tolóajtókhoz és a ECLISSE Syntesis® Luce modellekhez.

Díszítőelemek nélkül Egyszerű üvegpanel díszítés vagy olvasztott üveg rátétek nélkül A következő lehetőségek közül választhatunk:

  • áttetsző
  • selyemfényű
  • átttetsző füstüveg
  • selyemfényű füstüveg
ECLISSE Syntesis Line üveg tolóajtó

Aree

Egyenes vonalvezetésű minták és geometrikus formák minimalista belsőépítészeti megoldásokhoz. Sugallatok, amelyek átszellemítik az üvegfelületet. A átlátszó, selyemfényű vagy füstszínű alapot homokfúvással díszítjük amelyen megjelenhetnek kisebb olvasztott üveg színzárványok is.
 

Flores

A virágok, a víz, a szél és a napsugár ihlette termékcsalád. Romantikus formákban megfogalmazott motívumok, amelyek a természet szépségét idézik. A homokfúvásos díszítő rajzolat átlátszó, selyemfényű vagy füstszínű üveg alapon jelenik meg. Olvasztott üveg rátétekkel is rendelhető.
 

Colors

A Colors termékcsaládot azon a világos és harsány színeknek a jegyében terveztük, amelyek a mai dizájn korlátain túllépni kívánók érzéseit tükrözik, így alkotva meg a különböző anyagok és stílusok harmonikus ötvözetét. A felületkezelés lehet selyemfény hatású vagy belső fedőszinréteges.

 

Díszítések két egyenként 5 mm vastag temperált rétegezett üveglap közé felvitt belső fedőszínréteggel
 

 

10 mm vastag egységes temperált üveglap díszítések, az egyik oldalon selyemfényű hatást keltő felületkezeléssel
 


 

Hol vásárolhatom meg ezt a terméket?
Találja meg a legközelebbi kereskedőt