Keresés
Üveg tolóajtók

Átláthatóság, design és dekoráció, mellyel fejleszteni tudja otthonát

Kereskedők Támogatás
Csúszó üvegajtók

Az üveg tolóajtók eleganciája

 

Ragyogás és fényjáték a színpadon!

Az üveg a valódi főszereplő, ideális arra, hogy a szomszédos szobák "lélegezni" tudjanak és világosságot, fényt kapjanak. Az üveg tipikusan olyan anyag, ami díszít, dekorál anélkül, hogy zavart okozna, és bármikor harmonikus eredménnyel illeszkedik bármiféle környezetbe. Könnyű és elegáns! Az üvegajtó megfelelő megoldás lehet az ingatlan különböző helyiségeiben, és ha egy tolóajtó szerkezethez alkalmazzuk, helymegtakarítást is lehetővé tesz!
Gyakran előfordul, hogy tereket kell felosztani különböző helyiségekben, de a hagyományos nyíló faajtók túl drasztikus megoldást jelentenek. Az üveg tolóajtó alkalmazása kettő előnnyel járhat. Egyrészt, lehetőve teszi a természetes fény beszűrődését, másrészt szinte azt az illúziót adja, hogy a szabadban, egy nyílt térben vagyunk. Gyönyörű és praktikus, a tolóajtó szerkezetek tökéletesek a tágas helyiségekhez (mint például nappali) és a keskeny, szűk helyiségekhez is (mint például mosdó vagy tároló).

ECLISSE Syntesis Line üveg tolóajtó


Tökéletes egyaránt az újonnan épült épületekhez, valamint a már meglévő épületek felújításához is. Az üveg átengedi, átereszti a természetes fényt, a design, a tervezés lehetőségei változatosak és sokszínűek.
 

ECLISSE Syntesis Line üveg tolóajtó

Szakértői tanácsok

A felújítás, renoválás során előfordulhat, hogy át kell gondolni a helyiségek felosztását, és egy új nyílást szükséges alkalmazni, amire talán megoldás lehet önnek egy tolóajtó… Gyakorlati probléma lehet, hogy nem könnyű olyan új ajtót (ajtókat) találni, amely megegyezik azokkal, amelyek már használatban vannak, már beépítésre kerültek.
Ebben az esetben az áttetsző vagy a szatinált üvegajtó valós alternatívát jelent, amely világos vizuális hatást és nagyobb fényt, fényerőt biztosít.


Első kérdés: dekorált vagy sima üvegajtó?

Az egyik első kérdés, amit az ember fel kell, hogy tegyen saját magának - dekorált vagy dekoráció nélküli üveg tolóajtóra essen a választás? A dekoráció nélküli üvegajtó lehet áttetsző, szatinált, füstszínű vagy extra világos. Görgesse le az oldalt, hogy többet megtudhasson a különbségekről!

A díszítéssel, dekorációval ellátott üvegajtók esetében az ECLISSE négy termékcsaládot tud ajánlani: Aree, Flores, Opere és Colors. A dekorációs technika elsősorban a homokfúvás (másnéven gravírozás, mely az üveg felületére nagy sebességel lőtt homokkal történik), illetőleg többrétegű ragasztott üveg.

Megjegyzés: Az olvasztott üveg díszítések nem rendelhetők a ECLISSE Syntesis® Line tolóajtókhoz és a ECLISSE Syntesis® Luce modellekhez.
 

ECLISSE Syntesis Line üveg tolóajtók

Sima, dekoráció nélküli üvegajtó

Áttetsző, szatinált, extra világos, füstszínű

Ez a legegyszerűbb üveg ajtópanel dekorációs megoldások nélkül. Az áttetsző üveg teljesen átlátszó, de a kémiai összetétel és a vas-oxid miatt kissé zöld árnyalatú. Az extra világos alapvetően semleges, színtelen.
Az összes lejjebb látható üvegajtó alkalmazható mind a tolóajtókhoz, mind a tapétaajtókhoz: ECLISSE Syntesis® Battente Vetro.
 

Aree termékcsalád

Üveg ajtópanelek dekorációval

Egyenes, lineáris vonalvezetésű minták és geometrikus formák minimalista belsőépítészeti megoldásokhoz, melyek kiemelik a tolóajtók felületét. Az áttetsző, szatinált vagy füstszínű alapot homokfúvással díszítjük amelyen megjelenhetnek kisebb olvasztott üveg színzárványok, rátétek is.
 

Flores termékcsalád

Üveg ajtópanelek dekorációval

A virágok, a víz, a szél és a napsugár ihlette termékcsalád. Romantikus formákban megfogalmazott motívumok, amelyek a természet szépségét idézik. A homokfúvásos díszítő rajzolat áttetsző, szatinált vagy füstszínű üveg alapon jelenik meg. Színes üveg rátétekkel is rendelhető.
 

Opere termékcsalád

Üveg ajtópanelek dekorációval

Híres műalkotások által ihletett dekoráció, teljes egészében kézzel festve, extra világos áttetsző vagy extra világos szatinált üveg alapon. Az üveg tolóajtó ezáltal nem csak a bútorok részéve válik, hanem igazi főszereplője lesz az ingatlannak. Egyedi műalkotások ezek, mindegyik eltérő és eredeti.
 

Colors termékcsalád

Üveg ajtópanelek

A Colors termékcsaládot azon világos és harsány színeknek a jegyében terveztük, amelyek a mai dizájn korlátain túllépni kívánók érzéseit tükrözik, így alkotva meg a különböző anyagok és stílusok harmonikus ötvözetét. A felületkezelés lehet selyemfény hatású (szatinált) vagy belső fedőszinréteges.
 

Díszítések két egyenként 5 mm vastag temperált rétegezett üveglap közé felvitt belső fedőszínréteggel
 

 

10 mm vastag egységes temperált üveglap díszítések, az egyik oldalon selyemfényű (szatinált) hatást keltő felületkezeléssel
 

Tükrös, tükrözött ajtópanelek

Tökéletes megoldás a környező tér megsokszorozására, korszerűsíti a szobákat, új perspektívákat kreál.
 


 

Fogantyúk üveg tolóajtókhoz

Az üvegajtó panelek tökéletesítéséhez az ECLISSE kiegészítők és fogantyúk sorozatát kínálja a nyitáshoz és a záráshoz.

Fogantyúk üveg tolóajtókhoz

 

Hol vásárolhatom meg ezt a terméket?
Találja meg a legközelebbi kereskedőt