Üveg ajtók

Áttetsző anyag, fény és formatervezés

Kereskedők Támogatás

Az üveg izgalmas eleganciája

Visszfények és fényjátékok 

Az üveg az igazi főszereplő, ideális anyag arra, hogy tágítsa a teret és fényt kölcsönözzön az egymásba nyíló helyiségeknek. Úgy tölti ki a teret, hogy nincs térigénye. Minden környezetbe harmonikusan illeszkedik. Az Eclisse három termékcsaládot kínál, ezek az alábbiak:  Aree, Flores és Colors.
 
Megjegyzés: Az olvasztott üveg díszítések nem rendelhetők a Syntesis Line tolóajtókhoz és a Syntesis Luce modellekhez.

Díszítőelemek nélkül
Egyszerű üvegpanel díszítés vagy olvasztott üveg rátétek nélkül  A következő lehetőségek közül választhatunk:

  • áttetsző
  • selyemfényű 
  • átttetsző füstüveg 
  • selyemfényű füstüveg

Aree

Egyenes vonalvezetésű minták és geometrikus formák minimalista belsőépítészeti megoldásokhoz. Sugallatok, amelyek átszellemítik az üvegfelületet. A átlátszó, selyemfényű vagy füstszínű alapot homokfúvással díszítjük amelyen megjelenhetnek kisebb olvasztott üveg színzárványok is.

Flores

A virágok, a víz, a szél és a napsugár ihlette termékcsalád. Romantikus formákban megfogalmazott motívumok, amelyek a természet szépségét idézik. A homokfúvásos díszítő rajzolat átlátszó, selyemfényű vagy füstszínű üveg alapon jelenik meg. Olvasztott üveg rátétekkel is rendelhető.

Colors

A Colors termékcsaládot azon a világos és harsány színeknek a jegyében terveztük, amelyek a mai dizájn korlátain túllépni kívánók érzéseit tükrözik, így alkotva meg a különböző anyagok és stílusok harmonikus ötvözetét. A felületkezelés lehet selyemfény hatású vagy belső fedőszinréteges.

 

Díszítések két egyenként 5 mm vastag temperált rétegezett üveglap közé felvitt belső fedőszínréteggel

 

10 mm vastag egységes temperált üveglap díszítések, az egyik oldalon selyemfényű hatást keltő felületkezeléssel