Hoist

Technológia a mozgáskorlátozottakért

Kereskedők Támogatás

Megoldások mozgáskorlátozottak által is használható terekhez

Az Unico modell egy változata

A Hoist megoldást arra terveztük, hogy sínen futó meghajtott személyemelő szerkezetek környezetében is alkalmazható legyen, és eközben a tolóajtós megoldások minden előnyét továbbra is élvezhessük.

Megszüntettük az építészeti akadályokat

A praktikus használat mindenek előtt

A Hoist olyan megoldást képvisel, amely lehetővé teszi az építészeti akadályok megszüntetését A sín és a kereszttartó speciális kialakítása révén nem akadályozza az emelőszerkezet áthaladását, ugyanakkor továbbra is lehetséges az ajtó zárása.

Mit kell tudnunk?

A Hoistot minimum 900 mm széles ajtónyílásokhoz terveztük (figyelembe véve, hogy az ajtólap 100 mm-t nyúlik ki, hogy lehetővé tegye a kilincs felhelyezését, a nettó ajtónyílás 800 mm). 


 

 

Az Eclisse az akadályok ellen

A Hoist rendszer

A lakhatóság a tereknek az a képessége, hogy a bennük lakók igényeit azok szokásai és szükségletei szerint kielégítsék. Minden nap nagyon sokan érzik korlátozva magukat az épületeken belüli építészeti akadályok miatt. Az akadálymentes építészeti infrastruktúrák megléte alapvető ahhoz, hogy az emberek rendelkezhessenek autonómiával és a társadalmilag aktív és korlátozások nélküli élet éléséhez szükséges eszközökkel.