Keresés
Luce Kollekció

A tolóajtó, amely teret enged a fénynek

Kereskedők

Világos terek


A megfelelő megvilágítás alapvető fontosságú a környezet kialakításában és kényelem megteremtésében. Ezért tervezte meg az ECLISSE a Luce-t, azt a falban futó tolóajtókhoz tartozó rendszert, amely a kapcsoló felszerelésének kényelmét biztosítja, közvetlenül a nyílás mellett.

Tolóajtó és a kéznél lévő kapcsoló párosításának előnye. Gondolt már erre?

A kábelalagúttal ellátott ECLISSE rendszerek előnyei

A megfelelő világítás alapvető fontosságú a lakóterek élhetősége és komfortja szempontjából. Ennek érdekében az ECLISSE szabadalmaztatta az első olyan szerkezetet tolóajtó-rendszerekhez, amely közvetlenül az ajtónyílás mellett biztosítja a villanyapcsolók kényelmét.

Ne kössünk kompromisszumot. Legfontosabb előny, hogy otthonában kombinálható a tolóajtó az ajtónyílás mellett elhelyezhető villanykapcsolók lehetőségével.
Sokan még mindig úgy vélik, hogy a tolóajtó ugyan egy helytakarékos megoldás a hagyományos nyíló ajtókhoz képest, de ezzel elkerülhetetlenül fel kell adniuk annak a lehetőséget, hogy lámpákat, kapcsolókat vagy aljzatokat szereljenek fel a fal azon részén, amely a szerkezetet befogadja. De ez nem így van!

Az ECLISSE megoldotta ezt a problémát, szabadalmaztatva az ECLISSE Luce Unico-t, az első olyan rendszert, amely lehetővé teszi az elektromos vezetékek átvezetését a zsebrésznél, ahol a szerkezet találkozik a fallal, és amely lehetővé teszi, hogy a kapcsolók, konnektorok, termosztátok és lámpatestek közvetlenül az ajtó mellett legyenek elhelyezve. Mindezt anélkül, hogy akadályozná az ajtólap megfelelő csúszását.

A Luce technológiával ellátott ECLISSE modellek mindegyike rögzíthető tégla vagy gipszkarton falakhoz, egy- és kétszárnyú kivitelben, standard és egyedi méretekben is készülthet.

- Az ECLISSE Luce rendszer egy szabadalmaztatott technológia -

ECLISSE Luce tolóajtórendszer, vezetékezésre készen
ECLISSE Luce falban futó tolóajtórendszer tokborítással

Tokborítással

Ha az ajtnyíláshoz közel eső fényforrásokat és kapcsolókat keres, az ECLISSE Luce Single az ideális megoldás. Tolóajtórendszer tokborítással, amely lehetővé teszi több elektromos csatlakozási pont felszerelését a fal mindkét oldalán.

 

ECLISSE Luce tolóajtórendszer tokborítás nélkül

Tokborítás nélkül

Mindazok számára, akik szeretik a letisztult és minimál vonalakat, az ECLISSE kifejlesztette az ECLISSE Syntesis® Luce-t, a látható külső elemek nélküli falban futó tolóajtórendszert, amely teljes szabadságot biztosít a bútorozás és a világítás terén.

 

Egynél több fényforrás elhelyezése tégla- vagy gipszkarton falakban

Az Ön igényeinek megfelelően zsebenként akár 10 elektromos doboz is felszerelhető (a zseb két oldalán 5-5).

A gipszkartonos változatban a nyitott szerkezet és a praktikus kábelcsatorna lehetővé teszi elektromos doboz rögzítését a kívánt magasságban, míg a téglafalhoz rögzíthető változatban az acéllemez a szabványos magasságokban előre kivágott.

 

ECLISSE Luce - vakolt falas változat kivágása
ECLISSE Luce - gipszkartonos kivitel kivágásai

Hogyan szereljek fel egy elektromos dobozt arra a falszakaszra, amely a zsebrésznek ad otthont?

Az ECLISSE elsőként gondolt a villanyszerelőkre, és feltalálta azt a rendszert, amely nemcsak azt teszi lehetővé, hogy az elektromos dobozokat közvetlenül a szerkezetre szereljék az ajtónyílás mellé, hanem azt is, hogy az elektromos vezetékeket közvetlenül a zsebrészben vezessék el.

A világítótestek és kapcsolók közel vannak az ajtóhoz, ami különösen a kétszárnyú modelleknél fontos tulajdonság!

 

Clasic Kollekció: világítótestek és tokborítás

Az ECLISSE 2002-ben mutatta be először a Luce technológiát, amely lehetővé teszi, hogy magát az szerkezetet használják az elektromos vezetékek és dobozok elhelyezésére. Igazi forradalom a világítótestek elhelyezésében, amelyek mostantól a falban futó tolóajtó nyílása mellett is közvetlenül elhelyezhetők.
 

ECLISSE Classic Kollekció - Luce modellek

Syntesis® Kollekció: fényforrások tokborítás nélkül

A Luce technológia olyan projektekben is használható, amelyek látható külső elemek nélküli tolóajtókat igényelnek. A ECLISSE Syntesis® Kollekció falban futó tolóajtórendszerei vakolt vagy gipszkarton falakhoz egyaránt elérhetők, és kettős előnyt nyújtanak: az elektromos vezetékek és dobozok könnyű kezelhetőségét, valamint a tiszta és elegáns megjelenést, amely minden Syntesis modell fő jellemzője.
 

ECLISSE Syntesis Kollekció - Luce modellek

Hol vásárolhatom meg ezt a terméket?
Találja meg a legközelebbi kereskedőt