Syntesis® Tech

Rejtett fülkék

Kereskedők Támogatás

Kiszolgáló terek ajtajai

A Syntesis Tech az a megoldás, amellyel a termékskála kiteljesedik

A Syntesis Tech alkalmazásával a fal tökéletesen simának tűnik, miközben a kiszolgáló terek megközelíthetők maradnak szükség esetére.

A Syntesis Tech sokoldalú, ugyanakkor visszafogott megjelenésű termék a legkülönbözőbb alkalmazásokra és méretekben. 

Tartós és festhető

A váz és a pántok, illetve a zár rögzítői korrózióvédett és alapozó réteggel ellátott eloxált alumíniumból készültek. Így ezek is ugyanolyan módon festhetők, mint a falfelület: ezzel garantáljuk mind a belső, mind a külső oldalon a fémrészek és a fal közötti teljes egyöntetűséget. 

Figyelmet fordítunk a kivitelezőre is

A kialakítás a váz csökkentett helyigénye folytán mind a négy oldalon lehetővé teszi a huzalok és csövek átvezetését. 

Nincsenek repedések

A kiszolgáló terek robusztus és könnyen szerelhető ajtóvázait úgy terveztük, hogy tökéletesen illeszkedjenek a falba, valamint, hogy elkerüljük a repedések megjelenését a tokot körülvevő felületeken. 

Miért válasszuk a Syntesis Tech-et?

Univerzális megoldás
Egyetlen ajtóvázszerkezet vakolt és gipszkarton falakhoz Alapváltozataiban is fel van szerelve fém tartóelemekkel a váznak a szerkezeti elemekhez és a falhoz való rögzítésére.
       
Teljes készlet
A Syntesis Tech tartalmazza mind a vázat, mind az ajtólapot. Az E1 osztályú felületkezelt forgácslapból készült ajtólapok vastagsága 18 mm. Borításuk fehér melamin, éleiken ABS éllezáró anyagot láthatunk: készen állnak a festésre.
       
Alapfelszerelés: 165 fokban nyíló pántok
Maximális átjárhatóságot biztosítunk az alapfelszereléshez tartozó 165 fokban nyílni képes pántokkal. A pántokat ezen felül mindhárom tengelyen állíthatjuk, hogy ezáltal az ajtólapot a lehető legpontosabban beállíthassuk. 

     

Syntesis

Tech

Időtálló és festhető

A keret és a zsanérok és zárak rögzítőelemei primerrel bevont rozsdásodásgátló galvanizált alumíniumból készültek. Ez a kezelés lehetővé teszi az összes elem festését, hogy mindig teljes homogenitást kapjon a fém rész és a fal között, mind belül, mind kívül.

Ajtólap

A Syntesis® Tech egy keretből és egy ajtólapból áll. A lapok vastagsága 18 mm és E1 osztályú, fehér melaninnal bevont, ABS szélű forgácslapból készültek, melyek készen állnak a festésre.

Ellenálló keret

Mint a Syntesis® kollekció többi terméke, a műszaki nyílásokhoz készült keretek is ellenállók és könnyen beszerelhetők.

165°-os zsanérok

Maximális hozzáférés a gyárilag felszerelt 165°-os zsanéroknak köszönhetően. Ezenkívül a zsanérok 3 tengelyen állíthatók a tökéletes esztétikus eredmény érdekében.